• Lety

  • Daca da, lasa-ti adresa de email, pentru a ma urmari mai bine!

    Join 4 other followers

  • Advertisements

Highschool reloaded

Am primit leapsa de la Alex. Imi place sa imi imaginez lucruri, deci cand e vorba de “cum ar fi daca”, eu sunt prima. In paranteza fie spus, mi-a fost mila de ochii vostri si am renuntat la trandafiri. O parte din ei, cel putin. Arata micul meu colt de scris mai decent, asa-i?

Liceu… Hmm.. Eu n-am avut d-alea cu fumat pe la colturi, ca m-am apucat dupa clasa a 12-a de fumat. Nici petreceri, iesiri si mai stiu eu ce, pentru ca n-am fost un colectiv unit. Dar plecam toti de la ora de matematica, ce-i drept, sau de la oricare ora ni se mai parea noua plictisitoare, saream gardul si ne duceam intr-un bar, la un suc. Nu as sti sa va zic ce fete faceau profii cand vedeau clasa goala, n-am ramas niciunu’ acolo destul de mult cat sa admiram figuri. Am facut liceul pe care mi l-am dorit, iar alegerea mea a fost pe de-o parte “traditie de familie”, pentru ca ambii mei parinti au terminat acolo, pe de alta parte, dorinta lor de a urma traditia. Nu a fost nici greu, orasul fiind foarte mic, iar liceul “cel mai bun”. Sa spunem ca adevarul e pe acolo, dar nu in totalitate. Am intrat si am iesit cu brio de acolo.

Dac-as lua clasa a 9a de la capat, as slabi mai repede. Eram grasuta rau si n-am reusit sa dau jos decat intr-a 10a. Probabil as fi putin mai zvapaiata, desi antisociala n-am fost niciodata. Probabil m-as duce la tipu’ pe care l-am vazut sa-l intreb “cine naibii esti?” si probabil as face din nou temele in clasa. Pentru toata clasa. I-as spune profei de franceza c-o urasc si-as chiuli la ora ei, ca si asa avea impresia ca fac asta, si profei de engleza ca de fapt eu nu mai am nevoie demult de ora ei. Dar mi-era simpatica. Mi-as mai lua o scutire la sport, probabil pentru alta “afectiune” care sa ma scape de chin, de baschet si alte alergari. As sta la fel de mult pe mIRC, mess, site-uri de tot felul, as fi iesit poate mai mult si le-as fi spus iar alor mei ca “nu, nu am nimic de invatat, n-am nicio tema de facut, dar am multe carti de citit”. Si as citi poate mai mult, si mi-ar placea la fel de mult gramatica, da-i-ar Dumnezeu sanatate profei de romana. Si m-as fi facut zana intr-un proiect de literatura universala, ca n-am reusit sa fiu decat cavaler.

Si cu toate ca n-am facut lucrurile astea, sau le-am facut, mai mult sau mai putin, am avut o perioada de liceu foarte frumoasa, cu prieteni si iesiri si indragosteli de adolescenta si toane de care au zis ai mei ca nu se mai termina. Tata a vrut fetita si a avut un batalion. Cuvintele lui.

Asa ca n-o sa schimb liceul, decat in vorbe, pentru ca in fapte, daca as mai fi o data acolo probabil as fi la fel ca si atunci.

Leapsa mai departe: Mihai, Andrei

Iata si regulile:

– scrie minim 3 lucruri pe care tu le-ai fi inceput din clasa a 9-a specificand si cum anume te-ar fi ajutat
– transmite leapsa mai departe la minim 3 prieteni, maxim 5
– scrie astfel incat sa generezi comentarii, vrem să pornim o discutie constructiva
– nu trebuie sa scrii prea mult, insa nu trata leapsa superficial (un 400-500 de cuvinte e foarte bine)
– preia si regulamentul in articol ca sa stie lumea ce trebuie să faca
– raspandeste mesajul prin social media, insa fara a spama, vrem doar sa stie lumea de ea

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

1 Comment

  1. Cititnd si articolul tau si commenturile primite si parerile celor ce n-au comentat dar au dezbatut “live” subiectul, ajung la concluzia ca nimeni nu ar schimba nimic. ma bucur sa vad oameni lipsiti de regrete 🙂

    Reply

Tu ce crezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: