• Lety

  • Daca da, lasa-ti adresa de email, pentru a ma urmari mai bine!

    Join 4 other followers

  • Advertisements

Fir-ar al dracului de mar…

…ca nu mai scapam o data de el!

De fapt femeile sunt de vina pentru tot, nu?

Conduc prost, au masini mari pe care le cumpara iubitii sau tatii, eventual cu strada cu tot, schimba benzile fara sa se uite, ca de semnalizat nici nu mai aducem vorba si intra in primul stalp pe care-l vad in cale. Sau poate nici p-ala nu l-au vazut!

Sunt fitoase, nu le intereseaza decat hainele, pantofii si gentile, se uita doar la lucruri scumpe, vor sa manance doar in oras, sa incerce delicatese exotice si sa bea cocktailuri colorate.

Cer atentie, de fapt o cauta peste tot, iar daca un barbat se uita la ele sunt in al noualea cer, ba chiar il incurajeaza cu zambete si priviri sarmante. De fapt, cea mai mare satisfactie e o noua cucerire pe care o pot adauga in palmares. Au agende mici si negre pe care le tin intr-un buzunar secret al gentii imense pe care de aia o cara cu ele peste tot!

Nu gandesc prea mult, nu iau decizii, dar nu pentru ca nu pot, ci pentru ca e prea dificil sa alegi intre o rochie neagra si una rosie, iar factorul definitoriu e intotdeauna barbatul pe care il poarta cu ele la brat, mandre ca posed un exemplar doar al lor. Se plimba prin parc cu iubitul de mana de parca ar fi castigat la loterie, iar daca alta are curaj sa arunce o privire, tot el saracu’ o pune acasa d-o cearta de doua saptamani!

Femeile sunt superficiale, vorbesc prea mult si de obicei despre lucruri total lipsite de importanta iar cand vine vorba de o discutie serioasa se retrag si fac pe suparatele pana cand interlocutorul uita de-a dreptul de pretext, sau isi mai cere si scuze!

Perfida si sireata, femeia gaseste intotdeauna un mod de a obtine ce vrea, cu orice pret. Fie ca e vorba de o pereche de sandalute, o excursie sau un barbat. Iar atunci cand obtine premiul dorit, profita, se lasa prada rutinei, si crede ca i se cuvine si ca nimeni si nimic nu-i poate lua fericirea.

Daca e inselata, este tot vina ei, pentru ca ea, femeia, n-a stiut sa pastreze langa ea ce a cucerit, ce a castigat si tocmai pentru ca e asa cum e, isi merita infrangerea in fata unei alteia care, fara sa stie, va avea aceeasi soarta!

Saracele victime habar n-au avut cand, inca de pe vremuri legendare, au cazut prada tentatiei si au muscat din fructul interzis. Eterne victime ale unor demoni cu chip de inger.

Domnilor – ma amuz!

Si va doresc sa aveti parte de femei… pe masura sufletului vostru!

 

 

 

Advertisements
Previous Post
Next Post
Leave a comment

Tu ce crezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: